Майте думки, бажання й почуття Божі

Майте думки, бажання й почуття Божі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І не віддавайте членів своїх гріхові за знаряддя неправедности, але віддавайте себе Богові… а члени ваші Богові за знаряддя праведности. – До Римлян 6:13

Створюючи кожного з нас, Господь дав нам дух, душу і тіло. Ми, віруючі люди, повинні розуміти, що наша душа складається з розуму, волі й емоцій. Оскільки вона зосереджена лиш на собі і не хоче підкорятися Святому Духові, її вкрай потрібно постійно очищувати. Через те що ми маємо волю, або свободу вибору, наш розум підказує, про що ми думаємо, однак, не обов’язково наші думки співпадають із думками Бога. Наша воля диктує нам, чого ми хочемо, чого прагнемо, навіть коли це суперечить Його бажанням і волі стосовно нас. Наші емоції впливають на наше самопочуття, але у Христі наше серце має коритися тільки Богові і Його Слову.

Господь прагне, щоб ми замінили свої думки, бажання й почуття на Його думки, бажання й почуття. Нам нізащо не вдасться жити у перемозі над гріхом, допоки не виконаємо цієї настанови. Для початку повідомте Богові, що прагнете, аби Він неподільно панував у вашій душі.

У Посланні до Римлян, 6 розділі, апостол Павло переконує нас «віддати себе Йому в живу жертву». Прийміть сьогодні тверде рішення віддати себе цілком і назавжди в жертву Богові, замість використовувати свою душу винятково для себе. І коли ваша душа врешті буде очищена, вона навчиться пристосовуватися до бажань, думок і почуттів Божих — так ви станете потужним носієм Його сили і слави.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, мій розум, воля й емоції іноді починають повставати проти Твого Слова, та я не хочу більше так жити. Батьку, я віддаю свою душу Тобі, усвідомлюючи, що можеш очистити мене і використовувати для виконання Твоєї волі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon