Надія — радісне очікування чогось доброго

Надія — радісне очікування чогось доброго

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Задовга надія недуга для серця, а бажання, що сповнюється, це дерево життя. – Приповісті 13:12

Ось моє визначення слова «надія»: це «радісне очікування чогось доброго, що має відбутися у вашому житті». Коли ми очікуємо на прояв Божої добрості до нас, це відкриває перед нами двері до незбагненного, неймовірного щастя. Чи агресивно ви сподіваєтеся на те, що сьогодні щось добре відбудеться у вашому житті?

Доки ми з вами живемо на цій землі, доти завжди будемо кудись рухатися. Бог створив нас цілеспрямованими, стійкими й непохитними людьми з великим баченням. Адже без бачення ми починаємо нудьгувати й втрачаємо надію, сподівання. А «задовга надія — то недуга для серця», як читаємо в книзі Приповістей 13:12, «а бажання, що сповнюється, це дерево життя». Господнє бажання — щоб ми жили з Його надією в серці, бо тоді ми зможемо насолоджуватися життям.

Ви не будете щасливі, якщо не матимете надії. Що більше ви складаєте надію на Бога, то щасливішими будете. Надія вірить, що все буде добре, адже вона за природою своєю позитивна! Для того щоб жити у повноті й насолоджуватися життям, конче потрібно підтримувати хороше ставлення й бути сповненими надії. Бог також за Своєю природою позитивний і прагне, щоб позитивні, сподівані речі відбулися в житті кожного з нас. Тому закликаю вас вже сьогодні почати сповнюватися Його надією й жити з радісним очікуванням чогось доброго в серці.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я приймаю рішення вже сьогодні з радістю очікувати на Твою добрість у моєму житті. Оскільки моя надія з часом тільки ростиме, я впевнений, що й радість у моєму серці також ростиме разом із нею. Господи, я складаю надію лише на Тебе!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon