Перемога, яку ми маємо в Ісусі

Перемога, яку ми маємо в Ісусі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Але бачимо Ісуса… що за перетерплення смерти Він увінчаний честю й величністю, щоб за благодаттю (незаслуженим благоволінням до нас грішників) Божою смерть скуштувати за всіх (за кожну окрему людину). – До Євреїв 2:9, АМР

У Біблії написано, що Ісус скуштував смерть замість нас. Тому ми з вами вже не повинні терпіти вічну смерть, адже Він сповна заплатив за наші гріхи й подарував нам вічне життя. Як на мене, це достатньо вагома причина для радості!

Завдяки чудесному воскресінню Христа і Його повній перемозі над смертю кожен наступний ранок для нас — це нова можливість жити в перемозі, яку ми маємо в Ісусі Христі. Я вірю, що повсякденне ранкове пробудження кожного християнина повинно змушувати пекло тремтіти від страху. Налякані демони мають здригатися від жаху при самій згадці про те, що ми прокинулися! Та це станеться тільки тоді, коли ми усвідомимо, ким є у Христі, і зрозуміємо, яку владу маємо в Ньому. Ми — воїни в Божій армії. У Христі ми маємо величезну силу й владу!

Ісус завдав поразки гріху й смерті. Тож нам треба постійно жити в тій силі й перемозі, які Він нам дає. Саме тоді ми стаємо вкрай небезпечними для ворогів Бога!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за перемогу, яку маю в Тобі. Будь ласка, допоможи мені щодня ще більше усвідомлювати, яку високу ціну Ти заплатив, щоб я міг жити в тій силі й перемозі, які Ти мені даєш.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon