Проголошуйте Боже Слово до гори

Проголошуйте Боже Слово до гори

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Поправді кажу вам: Як хто скаже горі цій: Порушся та й кинься до моря, і не матиме сумніву в серці своїм, але матиме віру, що станеться так, як говорить, то буде йому! – Марко 11:23

Ісус, сказавши нам, що маємо звернутися до гори, наказати їй піднятися і кинутися в море, висловив надзвичайно радикальне ствердження, що повинно змінити наше мислення і ставлення до життя. Розумієте, зазвичай ми говоримо про «гори», або виклики і життєві випробування, але Боже Слово наказує нам звертатися до них. І здійснюючи це, ми повинні проголошувати до них Боже Слово.

У Євангелії від Луки, 4 розділі, коли сатана намагався у пустелі спокусити Господа Ісуса, то наш Господь на кожну його спробу відповідав уривком зі Святого Письма. Він знов і знов цитував вірші з Біблії, які вщент розбили диявольську брехню й оману. Та щодо нас, то зазвичай ми діємо так певний час, але, не побачивши якихсь вагомих змін і швидких результатів, перестаємо проголошувати Боже Слово над своїми проблемами. Натомість ми починаємо промовляти продиктоване нашими почуттями. Наполегливість — одна з найважливіших складових перемоги.

Здатність постійно проголошувати Боже Слово — це потужна і абсолютно необхідна риса, що допоможе вам розв’язати будь-яку проблему або зарадить у негативній ситуації. Закарбуйте собі в пам’яті, у що вірите, і завжди будьте готові триматися за це до кінця.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, нагадуй мені кожного дня про те, що я мушу проголошувати Боже Слово до гір, які існують у моєму житті. Щоразу, коли я починаю скаржитися або впадаю у відчай, спонукай мене сміливо і впевнено проголошувати Твоє Слово, знаючи, що Ти зможеш зрушити з місця будь-які гори!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon