Чекайте з надією

Чекайте з надією

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Продовжуйте просити і буде вам дано, продовжуйте шукати і знайдете, продовжуйте (ввічливо) стукати і (двері) відчинять вам… – Матвій 7:7, АМР

Чи молилися ви коли-небудь за певну свою життєву ситуацію, в якій довелося надто довго чекати прориву? Можливо, ви питали себе, чому Бог і досі вам не відповів? Чи почувалися ви так, ніби перемога щоразу проходила повз вас?

Іноді, коли ми довго та наполегливо молимося про певну ситуацію у своєму житті й не отримуємо відповіді, ми вчимося жити з цією проблемою. Ми й далі займаємося своїми повсякденними справами, ведемо звичний спосіб життя, та при цьому не перестаємо ставити собі питання, коли ж Бог дасть нам відповідь, і чи дочекаємося ми її взагалі. Та Господь чує наші молитви й працює над вирішенням нашого питання, хоча, можливо, ми цього й не бачимо. І раптом наша ситуація може змінитися — несподівано, миттєво, без жодних попереджень! Та допоки цього не сталося, ми чекаємо на відповідь. І наше очікування може бути пасивним або з надією. Пасивна, або неактивна, людина дуже швидко відступається й здається, тоді як та, хто має надію, з усмішкою дивиться в майбутнє, вірячи, що відповідь не за горами й може прийти будь-якої хвилини. Віра не є чимсь пасивним. Серце, сповнене надії, сподівається, що проблема може бути розв’язана будь-якої миті. Людина з такою вірою прокидається щоранку в очікуванні того, що Бог уже відповів на її питання, вирішив її проблему і допоміг подолати життєві труднощі. Навіть попри можливе довге очікування, увесь цей час вона продовжуватиме прохати, допоки Бог несподівано не змінить усе в її житті.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу пасивно чекати на Твою відповідь — прагну завжди очікувати з надію. Я й далі прохатиму Тебе дати мені прорив, знаючи, що Ти обов’язково Свого часу здійсниш його в моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon