Щирість важливіша за досконалість

Щирість важливіша за досконалість

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Але ми відреклися тайного сорому, не ходячи в хитрості та не перекручуючи Божого Слова, але з’явленням правди доручуємо себе кожному сумлінню людському перед Богом. – 2 до Коринтян 4:2

Іноді ми можемо так сильно перейматися думкою інших людей про нас, що це починає нас повністю сковувати, і ми боїмося, буцімто з нами щось станеться. Але знаєте що? Я вважаю, що наша справжня й непідробна щирість на ділі викличе більше поваги з боку людей, ніж коли ми будемо намагатися приховати всі свої негаразди, вдаючи з себе досконалих осіб.

Я переконана, що люди воліють мене слухати з однієї досить вагомої причини: я завжди розповідаю їм про те, чого сама навчилася і які уроки засвоїла, вирішуючи свої власні проблеми, борючись із власними хибами і виправляючи власні помилки. Це допомагає їм розслабитися та прислухатися до мене й наповнює їхнє серце надією на те, що, коли я змогла, попри труднощі й незгоди, досягти успіху, то й у них усе вийде. Припинімо жити, боячись припуститися помилки, адже похибки й погрішності неминучі — крапка. Бог не просить нас ніколи не помилятися. Його прохання — бути чесними й відвертими стосовно власних недоліків і хиб. Якщо ми виносимо свої вади на видноту, то Господь радо допомагає нам звільнитися від них і продовжувати рух уперед до чогось більшого й кращого.

Не приховуйте своїх помилок. У вас з’явиться прекрасна можливість взяти з них певні уроки тільки за умови, що вони будуть на видноті. Коли ви довіряєте Богові й живете щиро та відкрито, тоді Він допомагає вам здолати що завгодно.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, у мене є свої хиби, про які навіть соромно розповідати, але триматися за них — також не вихід. Я приймаю рішення бути відкритим і щирим стосовно моїх недоліків, щоб Ти допоміг мені їх здолати.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon