Kegyelme átsegít

Ezért magam is arra törekszem, hogy lelkiismeretem mindenkor tiszta legyen Isten és emberek előtt… —1 Pét. 4:14

Szenvedtél már valaha azért, mert keresztényként kigúnyoltak, kihagytak valamiből, félreértettek, nem léptettek elő, vagy még rosszabb?

Egyesek szörnyűnek tartják, ha rosszul bánnak velük, mert keresztények, de Isten ezt egészen másképp látja. Isten soha nem várja el tőlünk, hogy az Ő segítsége nélkül szenvedjünk érte. Szilárdan hihetjük, hogy bármikor, amikor a Krisztusba vetett hitünk miatt bármilyen módon megrónak, vagy rosszul bánnak velünk, Isten extra adag kegyelmet ad nekünk, hogy ellensúlyozza a támadást. Van erő a győzelemhez!

Ha felismerjük Isten jelenlétét az életünkben, és ráhagyatkozunk, akkor át tudunk menni a nehéz körülményeken, és meg tudjuk őrizni a békességet és az örömöt. Mint Sidrák, Misák és Abednegó a Dániel 3:21-27-ben, mi is bemehetünk a tüzes kemencébe, vagy a problémákba, küzdelmekbe, és kijöhetünk onnan anélkül, hogy érződne rajtunk a füstszag.

Ha a nehéz időkben is stabilak maradunk, és szilárdan bízunk Istenben, biztosak lehetünk abban, hogy az Ő dicsősége lesz a jutalmunk.


Üdvözöld Isten jelenlétét az életedben, és lelkesítsen, hogy az Ő kegyelme megerősít téged, bármivel is nézz szembe!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon