Bog je za tebe

Bog je za tebe

„Što ćemo dakle na to reći? Ako je Bog za nas, tko će protiv nas?“ – Rimljanima 8:31

Bog je veliki Bog; kod Njega ništa nije nemoguće. Ne trebamo se bojati naših neprijatelja jer nitko od njih nije toliko velik kao naš Bog.

Bog je za nas; na našoj je strani. Đavo ima jednu poziciju – on je protiv nas. Ali Bog, On je nad nama, ispod nas, radi kroz nas, za nas i okružuje nas sa svih strana. Čega da se onda plašimo?

Dakle, možemo stajati čvrsto poput planine Sion jer je Bog svuda oko nas. Ako to nije dovoljno, sačuvala sam ti ovo za kraj: On je u nama i rekao je da nas nikada neće ostaviti ili zapustiti. Spasenje je najmoćniji blagoslov od Boga, a mi smo dobili Pomoćnika – samog Duha Svetog da nas osnaži kako bismo bili poput Isusa. Bog ima blagoslov i duhovnu snagu u izobilju za nas. Moćan je, silan i kadar učiniti ono što mi nikada ne bismo uspjeli učiniti sami.

Bog želi da dopustimo Duhu Svetom da teče kroz nas u sili kako bi pokazao ljudima Njegovu ljubav i opremio ih darovima. Sve je usredotočeno na Njega.


Bog je izabrao slabe i lude u ovom svijetu s razlogom – kako bi ljudi, kad ih vide, mogli reći: „Ovo je samo mogao učiniti Bog!“

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon