Nada u teškim vremenima

Možda se suočavaš s iznenadnom tragedijom i ne znaš kako da opet uspostaviš kontrolu nad svojim životom te kreneš dalje. Ili možda imaš zdravstveni problem, a ne možeš dobiti pravovremenu liječničku pomoć. Znam da jako puno ljudi živi od danas do sutra, ne znajući odakle će im doći sljedeći obrok.

Kada prolazimo kroz nešto što je nevjerojatno teško, možemo pasti u iskušenje da odustanemo. Međutim, najbolja stvar koju možemo učiniti jest da se pouzdamo u Boga i ostanemo puni nade. Ali što je zapravo nada?

Nada je pouzdano očekivanje da će se dogoditi nešto dobro. Usko je povezana s našom vjerom i s onim u što vjerujemo. Ako se usudimo nadati, to preplavljuje naš život radošću i mirom.

Neprijatelj želi da budemo bez nade. Želi nas uvjeriti da je sve izgubljeno i da ništa više neće biti dobro. Ali Bog želi da budemo puni nade – da Mu vjerujemo i od Njega očekujemo velike stvari. Biblija kaže da je On „Bog nade”, pun milosrđa i novih početaka (Rimljanima 15:13).

Izravan Razgovor O Depresiji

Izravan Razgovor O Depresiji

Bez obzira na ono što ste prošli u životu ili što sada prolazite, ukoliko ste vjernik u Isusu Kristu, ta je radost u vama i možete je naučiti osloboditi kako biste dobili bitku nad depresijom!
Reci im da ih volim

Reci Im Da Ih Volim

Mnogi vjeruju da Bog voli svijet i da voli Isusa, ali im je teško vjerovati da Bog voli baš njih. Bog te jako voli. Voli te vječnom ljubavlju.
Probudi nadu u sebi - cela knjiga

Probudi Nadu u Sebi

Nada ima način kako da predivno promijeni živote onih koji je prihvate.
Zašto Bože, zašto

Zašto Bože, Zašto

Um je bojno polje na kojemu se naš rat sa đavlom ili dobiva ili gubi. Kada nam dode da počnemo mudrovati, tada svoje misli trebamo dovesti u pokornost Kristu.
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon