Nada u teškim vremenima

Možda se suočavaš s iznenadnom tragedijom i ne znaš kako da opet uspostaviš kontrolu nad svojim životom te kreneš dalje. Ili možda imaš zdravstveni problem, a ne možeš dobiti pravovremenu liječničku pomoć. Znam da jako puno ljudi živi od danas do sutra, ne znajući odakle će im doći sljedeći obrok.

Kada prolazimo kroz nešto što je nevjerojatno teško, možemo pasti u iskušenje da odustanemo. Međutim, najbolja stvar koju možemo učiniti jest da se pouzdamo u Boga i ostanemo puni nade. Ali što je zapravo nada?

Nada je pouzdano očekivanje da će se dogoditi nešto dobro. Usko je povezana s našom vjerom i s onim u što vjerujemo. Ako se usudimo nadati, to preplavljuje naš život radošću i mirom.

Neprijatelj želi da budemo bez nade. Želi nas uvjeriti da je sve izgubljeno i da ništa više neće biti dobro. Ali Bog želi da budemo puni nade – da Mu vjerujemo i od Njega očekujemo velike stvari. Biblija kaže da je On „Bog nade”, pun milosrđa i novih početaka (Rimljanima 15:13).

Izravan Razgovor O Depresiji

Izravan Razgovor O Depresiji

Bez obzira na ono što ste prošli u životu ili što sada prolazite, ukoliko ste vjernik u Isusu Kristu, ta je radost u vama i možete je naučiti osloboditi kako biste dobili bitku nad depresijom!
Reci im da ih volim

Reci Im Da ih Volim

Mnogi vjeruju da Bog voli svijet i da voli Isusa, ali im je teško vjerovati da Bog voli baš njih. Bog te jako voli. Voli te vječnom ljubavlju.
Probudi nadu u sebi - cela knjiga

Probudi Nadu U Sebi

Bez nade u Bogu malo je toga što možeš učiniti, ali s nadom u Bogu malo je toga što ne možeš učiniti.
Zašto Bože, zašto

Zašto, Bože, zašto?

Đavao ti želi ukrasti radost i tako te spriječiti da uživaš u životu. Moja je molitva da ti ova knjiga pomogne da naučiš kako pustiti „da Bog bude Bog” u tvom životu, tako da možeš uživati u izobilju mira i radosti za koje je Isus umro kako bi ti to mogao imati.
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon