Nema više pretvaranja

Nema više pretvaranja

„Njegovo smo djelo, stvoreni u Kristu Isusu za dobra djela, koja Bog unaprijed pripravi da u njima živimo.“ – Efežanima 2:10

Mnogo godina sam bila jadna i nesretna. Ipak sam se, poput puno ljudi, pretvarala sa je sve u redu. Mi se pretvaramo zbog koristi drugih kako oni ne bi saznali za naše stanje, ali se pretvaramo i za sebe kako se ne bismo morali suočavati s tim i nositi s teškim situacijama.

Možda se vidiš u ovome. Možda znaš kako je to biti jedna osoba iznutra, a druga izvana. U životu sam se pretvarala da sam samouvjerena, i na neki način sam bila. Ipak, imala sam vrlo nisko samopoštovanje i moje se takozvano samopouzdanje nije temeljilo na tome tko sam u Kristu. Temeljilo se na odobravanju drugih, na mom izgledu i postignućima; vanjskim čimbenicima. Ako bih ogolila površinsku vanjštinu, ukočila bih se uplašeno.

Došao je dan kad sam shvatila da se moram suočiti s istinom i prestati pretvarati. Kad uistinu otvorimo svoja srca i pustimo Boga da djeluje u našem životu, možemo se prestati pretvarati da smo nešto što nismo. Možemo biti sretni i slobodni, uživati biti osobom kakvom nas je Bog stvorio.


Nikada nismo istinski slobodni dok ne možemo živjeti bez pretvaranja i biti osobom tko uistinu jesmo!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon