Sila objavljivanja

Sila objavljivanja

„Smrt i život u vlasti su jeziku, a tko ga miluje, jede od ploda njegova.“ – Izreke 18:21

Ako želimo vidjeti odgovor na molitve, važno je naučiti moliti, a zatim početi izgovarati pozitivne stvari ispunjene vjerom glede naših okolnosti. Negativne riječi i vjera jednostavno ne idu zajedno.

Recimo da se majka moli za svog sina koji ima problema u školi. Ona moli molitvu vjere i vjeruje Bogu za proboj. Zatim ode na ručak s dva susjeda i sljedećih sat vremena govori: “Umorna sam od svih ovih problema koje imam sa djetetom. Stvari nikada neće krenuti na bolje. Zašto baš ja?“ Ova vrsta negativnog objavljivanja djeluje protiv tvoje vjere.

Nakon što se pomoliš, donesi odluku da tvoj govor bude u skladu s tvojim molitvama. Objavljuj Riječ Božju! Objavi svoju vjeru! Kad susjedi pitaju kako je tvom sinu, reci: “Znaš što? Na prvi pogled stvari se nisu puno promijenile, ali ja se molim za njega i u svom srcu imam sigurnost da je Bog s njim i da čini moćno djelo u njegovom životu. ”

Kad se tvoja vjera, tvoje misli i riječi slažu s Božjim obećanjima, samo je pitanje vremena kada ćeš vidjeti pozitivne promjene.


Moli, a onda neka tvoje riječi budu u slaganju s onim što si molio i sigurno ćeš vidjeti sjajne rezultate.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon