Caută pacea!

Caută pacea!

Depărtează-te de rău şi fă binele; caută pacea şi aleargă după ea! – Psalmul 34:14

Din ce cauză ne pierdem pacea? Mai multe situații duc la pierderea păcii – când suntem în întârziere, traficul aglomerat, am vărsat cafeaua… de aceea este atât de important să „exersăm” a umbla în pace în fiecare zi.  De exemplu, trebuie să decizi când să îți închizi gura și să nu te lași ofensat ușor. Trebuie să accepți că uneori nu ai dreptate.

Nu poți doar să stai deoparte și să dorești pacea, să vrei ca diavolul să te lase sau să speri ca oamenii să facă ceea ce tu vrei. Biblia ne spune că trebuie să căutăm pacea în mod activ. Trebuie să fii hotărât să râvnești după pace.

Pentru ca Cuvântul lui Dumnezeu să aducă roadă în viața noastră, trebuie semănat într-o inimă pașnică, care lucrează în vederea păcii, făcând pace. Toți credincioșii au responsabilitatea de a menține un spirit al păcii, ca Dumnezeu să Își poată răspândi Cuvântul în și prin ei.

Aștepți să se întâmple ceva deosebit în viața ta, însă, oricât de mult te străduiești nu se întâmplă nimic? Motivul ar putea fi faptul că nu trăiești în pace. Te încurajez, râvnește după pace și caut-o cu toată puterea ta!

Rugăciune

Doamne, nu mai pot sta deoparte așteptând ca pacea să vină în mod automat. Doresc să o caut în mod activ. Arată-mi cum să caut și să am pacea Ta.  

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon