Încrede-Te în El de-a lungul procesului

Încrede-Te în El de-a lungul procesului

Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie. – Psalmul 23:4

De multe ori, ne gândim că trebuie să ne încredem în Dumnezeu atunci când avem nevoie de ceva, dar o relație adevărată de încredere în Dumnezeu trece dincolo de situațiile când avem nevoie să primim ceva de la El. Trebuie să învățăm să ne încredem în El de-a lungul procesului în care dorim să obținem anumite lucruri.

A fost un timp în viața mea când mă concentram să mă încred în Dumnezeu pentru anumite lucruri, spunând: „Doamne doresc acest lucru, am nevoie de cutare sau cutare lucru”. El a început să îmi arate că a primi acele lucruri nu este cea mai importantă problemă din viața mea.

Dumnezeu dorea să mă învețe să mă încred în El suficient de tare, încât să trec prin acele situații cu încredere, având o atitudine bună și o bază solidă. A trebuit să mă învețe că nu mă va scoate din anumite situații când vreau eu, dar va rămâne cu mine în timp ce trec prin ele.

Dumnezeu nu ne eliberează întotdeauna din toate situațiile, în modul în care noi ne gândim că ar trebui să o facă, dar este întotdeauna cu noi. În loc să te concentrezi pe rezultat, înțelege că El este chiar acum alături de tine. Este lângă tine, așa că încrede-te în El că va merge cu tine de-a lungul procesului.


Rugăciune

Doamne, sunt așa de bucuros că acum ești cu mine. Eu nu mă încred în Tine doar pentru a-mi da anumite lucruri, ci mă încred în Tine de-a lungul fiecărei circumstanțe a vieții.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon