Duhul Sfânt Știe Ce Să Facă

Duhul Sfânt știe ce să facă

Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului (care dă adevărul), are să vă călăuzească în tot adevărul (adevărul complet). (Ioan 16:13)

Când Dumnezeu trimite Duhul Său Sfânt să lucreze în viețile oamenilor, El condamnă păcatul, nu păcătoșii. În Cuvântul Său vedem o dovadă clară a dragostei Sale pentru oameni și a dorinței Sale de a-i îngriji pe oameni, astfel încât să-și poată lăsa păcatul în urmă și să pășească mai departe în planurile Sale pentru viața lor. Niciodată nu trebuie să ne fie frică să-L lăsăm să ne arate și să ne vorbească despre ceea ce facem greșit.

Duhul Sfânt trăiește în noi. Rolul Său este să ne conducă, să ne învețe, să ne ajute cu rugăciunea, să ne mângâie, să ne convingă de păcat și să ne călăuzească pentru a împlini planul lui Dumnezeu pentru viața noastră.

Putem avea încredere în Duhul Sfânt, deoarece El știe exact ce trebuie făcut în viața noastră și care este momentul potrivit pentru aceasta. Am putea spune că suntem “defecți”, iar El știe cum să ne „repare”.

Sunt sigură că Duhul Sfânt lucrează în și cu tine în anumite domenii din viața ta, la fel cum face cu noi toți. Te încurajez să te supui Lui complet pentru că El știe ce face și va lucra perfect. Dacă oamenii încearcă să ne repare sau încercăm noi să ne reparăm singuri, lucrurile se agravează adesea, dar Duhul Sfânt lucrează minunile Sale în moduri misterioase. Nu vom putea întotdeauna să înțelegem sau chiar să ne placă ceea ce face El, dar rezultatul final va fi glorios. Relaxează-te, bucură-te de ziua aceasta și mulțumește-I lui Dumnezeu că lucrează în tine.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Mergi înainte și lasă-L pe Dumnezeu să lucreze.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon