Înflăcărează-te !

Înflăcărează-te !

De aceea îţi aduc aminte să înflăcărezi darul lui Dumnezeu care este în tine prin punerea mâinilor mele. – 2 Timotei 1:6

Dragostea lui Dumnezeu este necondiționată și veșnică. Îmi amintesc cât de uimită și mișcată am fost când Dumnezeu Și-a descoperit dragostea față de mine. Simțeam că voi exploda! Dar, după o vreme m-am obișnuit cu faptul că El mă iubește și nu am mai simțit aceeași pasiune.

Ți s-a întâmplat acest lucru vreodată? Experimentezi cumva acest lucru acum? Dacă da, cred poți face ceva ce cu privire la aceasta.
Pavel i-a spus lui Timotei să se înflăcăreze, să sufle în flacără, să reaprindă jarul focului ce l-a avut atădată. Mesajul lui Pavel către Timotei este mesajul lui Dumnezeu către tine astăzi: Înflăcărează-te! Încetează să mai trăiești fiind obosit de aceleași lucruri care nu se schimbă.

Avem nevoie să ne reamintim următoarele: noi luăm decizia să fim plini de pasiune pentru viață, nu ne bazăm pe sentimente care ne-ar face să credem asta.
Așa că ia astăzi decizia de a te trezi în fiecare dimineață entuziasmat de relația ta cu Creatorul. Înflăcărează-te și trăiește uimit de El!


Rugăciune

Doamne, doresc ca întotdeauna să fiu uimit de Tine! Nu voi mai trăi fără pasiune. Să Te cunosc pe Tine este uimitor și aleg să trăiesc plin de pasiune în relația mea cu Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon