Însușește-ți viziunea lui Dumnezeu de biruință pentru viața ta!

Însușește-ți viziunea lui Dumnezeu de biruință pentru viața ta!

Domnul te va face să fii cap, nu coadă; totdeauna vei fi sus, şi niciodată nu vei fi jos, dacă vei asculta de poruncile Domnului Dumnezeului tău, pe care ţi le dau astăzi, dacă le vei păzi şi le vei împlini —Deuteronomul 28:13

Am avut câteva victorii minunate în viața mea. Dumnezeu m-a eliberat de atâtea păcate vechi, legături și obiceiuri. Frumoasa libertate pe care am experimentat-o ​​este absolut uimitoare și este ceva ce Dumnezeu vrea ca noi toți să experimentăm.

Încă am bătălii pe care trebuie să le câștig și obstacole de depășit și sunt sigură că și tu ai. Te încurajez să alegi un lucru la care dorești să lucrezi de astăzi.

Apoi, începe să te vezi trăind în victoria pe care o poți avea prin Hristos. Gândește-te cum ar arăta viața ta dacă ai fi liber.

Eu folosesc Deuteronom 28:13 ca stimulent. Te încurajez să citești întregul capitol. În esență, spune că, dacă asculți de Dumnezeu, El te va binecuvânta iar dacă nu te supui lui Dumnezeu, vei fi blestemat. E un stimulent puternic, nu-i așa?

Îmi place să lucrez cu Dumnezeu pentru a cuceri bătăliile și pentru a nu-l lăsa pe dușman să mă domine. De fapt, cred că cea mai interesantă perioadă din viață este să spui pur și simplu: „Doamne, vreau să mă schimb. Vreau să fiu pe placul Tău.”

Când începi să ai această mentalitate, poți să începi prin a scăpa de un singur păcat, apoi de încă unul și tot așa. Iar curând vei începe să realizezi că trăiești în autoritatea pe care o ai în Hristos.

Nu lăsa ca viața ta să treacă fără să crești și și fără să te schimbi, sau altfel vei rata lucrurile bune pe care le poate face Dumnezeu prin tine.

Ia-ți timp astăzi pentru a vizualiza persoana care îți dorești să fii și pentru a începe să cauți libertatea în Dumnezeu. Pentru că în fiecare zi, împreună cu Dumnezeu, poți face orice!


Rugăciune

Doamne, cred că pot experimenta libertatea Ta. Astăzi mă văd ca o persoană libera care pot fi în Tine. Dă-mi putere să fiu pe placul Tău și să umblu în autoritatea pe care Tu mi-ai dat-o.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon