Luați-vă timp pentru Dumnezeu

Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc. (Isaia 40:31)

Trăim într-o lume care se află în viteză și aproape tot ceea ce facem pare a fi urgent. Inamicul a avut un succes extrem de mare în intentia sa de a împiedica oamenii să se roage și să petreacă timp în Cuvânt, ținandu-ne atât de ocupați. Trăim sub o presiune incredibilă și alergăm de la un lucru la altul, apoi la următorul și la următorul – până în punctul în care de multe ori neglijăm lucrurile care sunt cu adevărat importante în viață: Dumnezeu, familia și alte relații, sănătatea și viața noastră spirituală. Apoi devenim din ce în ce mai stresați – și singura modalitate de a face față acestui lucru, de a ne lua viața înapoi și a face din nou ordine este să stăm cu Dumnezeu și să ascultăm ce ne spune. Este adevărat; nu putem face față vieții fără El. Nu ne putem descurca cu presiunea, confuzia și stresul vieții fără El. Căsătoriile noastre vor suferi, copiii noștri vor suferi, finanțele noastre vor avea probleme, relațiile noastre nu vor fi reușite – dacă nu petrecem timp în Cuvânt și în rugăciune.

Dumnezeu ne va întări și ne va permite să ne ocupăm de lucrurile din viață având pace și cu înțelepciune dacă începem să ne rugăm în loc să încercăm să ne descurcăm singuri pe tot parcursul zilei. Când ne luăm timp cu Dumnezeu și Îi ascultăm vocea, El ne reînnoiește puterea, ne capacitează să putem să ne descurcăm în viață și ne ajută să nu fim obosiți. Dar trebuie să începem să folosim timpul pe care îl avem cu înțelepciune, punându-L întotdeauna pe Dumnezeu pe primul loc.


Cuvântul lui dumnezeu pentru tine astăzi: Fă-ți timp să auzi vocea lui Dumnezeu în fiecare zi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon