Nu te îngrijora… laudă-L!

Nu te îngrijora… laudă-L!

Temeţi-vă de Domnul (închinați-vă Lui) voi, sfinţii Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El! – Psalmul 34:9 (Biblia Amplificată)

Îmi amintesc o dimineață când m-am așezat să mă rog și, în schimb, am început să-mi fac griji în legătură cu situația actuală și să mă gândesc la ce aveam de gând să fac.

Deodată am auzit încă o voce în duhul meu care spunea: „Joyce, vrei să te închini problemei tale sau Mie?” Vezi, Dumnezeu ar fost mai mult decât dispus să Se ocupe de problema mea, dacă aș fi dorit să o las deoparte și să-mi petrec timpul adorându-L.

Când ne închinăm Domnului, ne eliberăm de povara emoțională sau mentală care ne apasă. Aceasta este copleșită de măreția lui Dumnezeu. Când ne ațintim ochii asupra Lui și ne închinăm, vom vedea întotdeauna că în planul Său pentru viața noastră, toate lucrurile lucrează spre binele nostru.

Biblia spune că toți cei care se tem cu adevărat de Domnul nu duc lipsă. Vrei să fii sigur că toate nevoile tale vor fi îndeplinite? Amintește-ți să te închini, nu să te îngrijorezi.

Indiferent de dificultățile cu care te confrunți, continuă să-L lauzi pe Dumnezeu și să-I dai slavă. Credința va crește în inima ta și vei birui.


Rugăciune

Doamne, nu mă voi mai îngrijora. În schimb, aleg să mă închin Ție. Tu ești mare și puternic, și știu că toate nevoile mele sunt împlinite, datorită bunătății și dragostei Tale față de mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon