Nu-L poți forța pe Dumnezeu

Nu-L poți forța pe Dumnezeu

În El, Dumnezeu ne-a ales (pentru El) înainte de întemeierea lumii. – Efeseni 1:4 (Biblia Amplificată)

Astăzi vreau să îți reamintesc ceva ce consider important pentru bunăstarea ta: nu ești o surpriză pentru Dumnezeu. El știa ce primește atunci când te-a ales, așa cum știa ce primește atunci când m-a ales și pe mine.

Biblia spune că Dumnezeu ne-a ales pentru El! Tu n-ai apărut într-o zi la întâmplare și Dumnezeu doar a hotărât să te tolereze.

Nu-L poți deranja pe Dumnezeu, pentru că El te-a ales… nu Îl poți obliga să te suporte! Nu-Și dă ochii peste cap când ai o problemă. În schimb, El îți va aminti întotdeauna cât de departe ai ajuns, cât de bine o duci, cât de prețios ești înaintea Lui și cât de mult te iubește.

Dumnezeu a cunoscut deja slăbiciunile tale, orice defect pe care l-ai avea, fiecare eșec și tot a spus: „Te vreau”. Efeseni 1: 5 declară că El a rânduit să fii adoptat de El dinainte de întemeierea lumii. Dumnezeu este Tatăl tău! Cu El de partea ta, lucrurile vor avea mereu un sfârșit bun.


Rugăciune

Doamne, dragostea Ta mă uimește. Ca Tată al meu, Tu m-ai ales înainte ca lumea să fie creată. Indiferent de defectele mele, știu că Tu încă mă dorești. Îți mulțumesc pentru bunătatea Ta!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon