Pășește și află

Pășește și află

Inima omului se gândeşte pe ce cale să meargă, dar Domnul îi îndreaptă paşii. – Proverbe 16:9

Adesea oamenii mă întreabă cum pot afla care este voia lui Dumnezeu pentru viața lor. Unii petrec mulți ani așteptând să audă o voce sau să primească o direcție supranaturală. Însă, de obicei, cel mai comun mod a auzi vocea lui Dumnezeu este în inima ta. Eu le spun oamenilor să pășească și să afle.

La începutul umblării mele cu Dumnezeu am dorit mult să Îl slujesc. Simțeam că El a așezat o chemare peste viața mea, dar nu știam exact ce anume să fac, așa că am încercat diferite oportunități care erau disponibile. Multe dintre ele nu au fost potrivite pentru mine, dar am continuat până când am găsit un domeniu care mi se potrivea. Am început să radiez de bucurie când am avut oportunitatea să împărtășesc Cuvântul cu oamenii. Mi-a adus satisfacție sufletească să-i învăț pe alții din Cuvânt și era evident că Dumnezeu mi-a dat abilitatea să fac acest lucru. Atunci am știut că mi-am găsit locul în slujire.

Uneori, singurul mod pentru a descoperi voia lui Dumnezeu este de a practica ceea ce eu numesc „pășește și află”. Dacă te-ai rugat pentru o situație și nu știi încă sigur ce să faci, fă un pas în credință. Nu îți fie frică de greșeli. Mergi înainte, iar Dumnezeu te va călăuzi.


Rugăciune

Doamne, mă încred în Tine și știu că vei direcționa pașii mei, așa că nu îmi este frică să pășeșec și să descopăr ceea ce ai Tu pentru mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon