În tine se află o comoară

Comoara (Lumina divină a Evangheliei) aceasta o purtăm în nişte vase de lut (fragile, umane), pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu, şi nu de la noi. 2 Corinteni 4:7

Mai mult decât orice, vreau să aud clar vocea lui Dumnezeu și să fiu conștientă de prezența Lui permanentă și cred că citești aceste rânduri deoarece aceasta este și dorința ta. Am mai scris despre anii în care credeam în Isus Hristos ca Mântuitor al meu, dar nu mă bucuram de o strânsă părtășie cu Dumnezeu. Aveam sentimentul că Îl căutam, dar nu reușeam să-L găsesc. Într-o zi, în timp ce mă pieptănam în fața unei oglinzi, i-am pus o întrebare simplă: „Doamne, de ce simt în mod constant că Te caut și nu Te găsesc?” Imediat, am auzit aceste cuvinte în inima mea: „Joyce, tu Mă cauți în exterior, dar trebuie să Mă cauți înlăuntru.” Permite-mi să explic: Cuvântul lui Dumnezeu spune că El trăiește în noi, dar unii oameni găsesc acest adevăr greu de înțeles. Versetul de astăzi explică faptul că avem comoara prezenței lui Dumnezeu în noi; dar mulți care cred în Isus, nu experimentează niciodată bucuria prezenței Sale sau o părtășie comună cu El.

Mă strofocam să ajung la Dumnezeu, dar adevărul era că în harul și mila Sa, El venise la mine și Își făcuse casa în lăuntrul meu. Același lucru este valabil și pentru tine, ca și copil al lui Dumnezeu. El este cu tine tot timpul, El este tăria, pacea, bucuria și ajutorul tău. El vrea să vorbească cu tine, așa că începe să asculți în inima ta și vei descoperi că El este mai aproape decât crezi.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu îl căuta pe Dumnezeu în afară, ci în lăuntrul tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon