Tu poți reveni oricând

Tu poți reveni oricând

În El avem, prin credinţa în El, slobozenia şi apropierea de Dumnezeu cu încredere. – Efeseni 3:12

Dumnezeu ne-a dat permisiunea să ne apropiem de tronul Său de har fără teamă, cu încredere și cu îndrăzneală. De fapt, în Efeseni 3:12 noi suntem încurajați să ne apropiem de El în mod liber.

Prin intermediul relației noastre cu Hristos, Duhul Sfânt este întotdeauna cu noi, în duhul nostru. Însă, acest verset ni se spune că, deoarece noi suntem neprihănirea lui Dumnezeu în Hristos, putem avea încrederea că Dumnezeu ne iubește și ne acceptă întotdeauna, iar când avem nevoie de ajutorul și ietarea Lui, ni le oferă în mod liber. Ne putem apropia de El pentru orice nevoie, oricând trebuie să facem aceast lucru.

Dacă dorim, putem veni înaintea Lui de 200 de ori pe zi, având privilegiul de a avea acest acces liber. Dumnezeu nu ne spune că ar trebui să batem la ușă sau să așteptăm ca cineva să ne spună: „Puteți intra”.

Să presupunem că ai un prieten care îți spune: „Știi ce? Poți veni la mine oricând dorești. Nici nu trebuie să bați la ușă, pentru că ești binevenit oricând, zi și noapte. Doar vino!”

Acum gândește-te… Dumnezeu îți spune acest lucru, fără rezerve, ceea ce înseamnă că tu nu trebuie să fi precaut, ezitant sau să te întrebi dacă nu cumva ai epuizat accesul liber. Înseamnă că, chiar dacă ai făcut unele greșeli sau lucruri ce nu trebuia să le faci, te poți pocăi de păcatul tău, poți fi curățit prin sângele lui Isus și poți veni apoi cu îndrăzneală înaintea Sa.


Rugăciune

Doamne, este minunat să știu că pot veni la Tine oricând și că Tu ești cu mine întotdeauna. Sunt atât de recunoscător pentru acest privilegiu și vreau să Îți mulțumesc că mă încurajezi să vin.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon