Karika koja nedostaje

Karika koja nedostaje

‘’Na Davidovu vladarsku kuću i žitelje Jerusalima izliću duha milosti i molitve. I gledaće mene, onoga koga su proboli, i naricati za njim kao onaj koji nariče za jedincem i gorko oplakivati kao onaj koji oplakuje prvenca.’’ —Zaharija 12:10

Poruka Božije milosti je najvažnija poruka koju mi je Sveti Duh otkrio. Moje čitavo iskustvo u hrišćanstvu je bilo teška borba sve dok nisam otkrila duhovnu moć milosti. Učimo ljude veri, ali ih ne učimo milosti, a to je, po mom mišljenju, karika koja nedostaje mnogim ljudima. Milost je sila Svetog Duha koja nam je data da učinimo sve ono što je potrebno, ona ima moć da donese i održi promene. Milost nam se besplatno daje kada je zatražimo, a prima se verom. Vera nije cena kojom se kupuju Božiji blagoslovi, već je ruka koja ih prima. Umirim se samo kada čujem reč ”milost”. Zapamti, kada se osećaš isfrustrirano, to je zato što radiš stvari u svojoj snazi, tada treba da se vratiš Božijoj sili. Milost nas čini staloženim i snažnim; dela tela nas čine slabim i izbezumljenim. Osloni se na Boga u svemu što radiš danas jer bez Njega ne možeš ništa da učiniš (Jovan 15:5).

Primi milost, ne samo onu koja spašava već još mnogo milosti kako bi živeo u pobedi i slavio Isusa u svakodnevnom životu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon