Nema više pretvaranja

Nema više pretvaranja

‘’Jer, mi smo njegovo delo, stvoreni u Hristu Isusu za dobra dela koja je Bog unapred pripremio da ih činimo.’’ —Efescima 2:10

Dugo godina sam bila nesrećna i nezadovoljna. Ipak, kao i mnogi ljudi, pravila sam se da je sve u redu. Mi ljudi se ponašamo u skladu sa drugima, ne želimo da drugi znaju da patimo, pretvaramo se da ne bismo morali da se suočimo sa teškoćama. Možda i ti radiš istu stvar. Onda znaš kako je biti jedna osoba pred drugima, a druga kad si sam. Ja sam se pretvarala da sam samouverena, i bila sam na neki način, ali sam imala nisko samopoštovanje jer se moje samopouzdanje se nije zasnivalo na tome ko sam u Hristu. Zasnivalo se na potvrdama koje sam dobijala od drugih vezano za moj izgled, dostignuća…i druge vidljive stvari. Došao je dan kada sam shvatila da moram da se suočim sa istinom i prestanem da se pretvaram. Kada istinski otvorimo svoje srce i pustimo Boga da deluje u nama, slobodni smo od pretvaranja da smo nešto što nismo. Možemo da budemo srećni i da uživamo u onome ko smo.

Nećemo biti istinski slobodni sve dok ne naučimo da živimo bez pretvaranja i dok nam ne postane udobno u sopstvenoj koži!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon