Бог має чудовий план саме для вас!

Бог має чудовий план саме для вас!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Нехай кожен досліджує діло своє, і тоді матиме тільки в собі похвалу, а не в іншому! – До Галатів 6:4

Ми не повинні порівнювати себе з іншими людьми, адже Бог не хоче, щоб ми засмучувалися і вважали себе недостойними тих благословень, які Він прагне нам дати. Зіставляти своє життя з життям інших людей несправедливо — це стосується як тих, з ким порівнюємо, так і нас самих. Якщо взяти людей, з якими порівнюємо, то, щодо них це є несправедливим, бо заздрість, яка виникає через те, що вони мають, що знають чи як виглядають, змушує нас страждати. А тоді нам буде важко цінувати їх як дивовижних людей, створених Богом.

Щодо нас, це також несправедливо, адже обмежує Божий план для нашого власного життя. Порівнюючи себе з іншими, ми ніби кажемо Богові: «Я хочу, щоб Ти обмежив Свою роботу в моєму житті тим, що відбувається у житті іншої людини, — для мене цього достатньо. Я всього лише прагну бути схожим на цю іншу людину».

Але Бог має унікальний план для кожного з нас. Його задуми щодо вас більш неймовірні, ніж ви навіть можете собі уявити. Не зважайте на Його план для інших людей — виконуйте той, що Він має для вас, і отримаєте великі благословення, які йдуть у комплекті з цим планом.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, допоможи мені дослідити моє серце і виявити будь-яку заздрість, обурення або розчарування, що виникли в ньому внаслідок порівняння себе з іншими людьми. Я прагну бути тим, ким Ти мене бачиш, і мати саме таке життя, яке Ти приготував для мене.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon