Пізнавайте Боже Слово особисто

Пізнавайте Боже Слово особисто

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Писав я до вас, юнаки, бо сильні і міцні ви, і Слово Боже (завжди) в вас пробуває (в ваших серцях), і лукавого перемогли ви. – 1 Івана 2:14, АМР

Якщо ви часто запитуєте себе «чому завжди виникає відчуття, ніби я постійно перебуваю під якимось гнітом, безперестанку стикаюся то з однією проблемою, то з іншою і живу у поразці», то, можливо, більше часу вам потрібно проводити у пізнанні Бога і Його Слова.

Багато віруючих людей щотижня відвідує церкву, щоб послухати, як хтось інший проповідує їм Боже Слово, тоді як самі ніколи не вивчають його особисто. Прагнете жити у перемозі — віддайте Божому Слову пріоритетне місце у своєму повсякденному житті. З практичної точки зору, це означає сповідування Слова, поки збираєтеся вранці на роботу, або прослуховування проповідей чи пісень поклоніння дорогою на роботу. Напевно, ви також могли б використати свою обідню перерву, щоб почитати Боже Слово або вийти на вулицю помолитися.

Це лише кілька ідей, які допоможуть вам зробити Святе Письмо частиною вашого повсякденного життя. Знайдіть те, що допомагає саме вам у регулярному і постійному пошукові Його правди. Якщо ви відведете Слову Божому пріоритетне місце у своєму графіку, то ваше життя обов’язково зміниться.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я прагну зробити Твоє Слово важливою частиною мого життя. Я не хочу тільки один раз на тиждень слухати, як інші проповідують мені Слово — я волію пізнавати його особисто. Спонукай мене і показуй, як я можу шукати істину Твого Слова регулярно.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon