Бог — єдине джерело наших благословень

Бог — єдине джерело наших благословень

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

А Той, Хто насіння дає сіячеві та хліб на поживу, нехай дасть і примножить ваше насіння, і нехай Він зростить плоди праведності вашої, (що проявляється у вигляді справжньої доброти, милості й благодійності по відношенню до інших). – 2 до Коринтян 9:10, АМР

Фінансова система, що діє в Божому Царстві, не схожа на систему цього світу. Тому незалежно від того, що відбувається навколо, ми не повинні боятися, адже Бог любить нас. Тоді як світова фінансова система здебільшого нестабільна, Божа любов ніколи не перестає і не змінюється — вона завжди лишається нашою надійною основою, підґрунтям у житті. Ми можемо бути впевнені: незалежно від того, що відбувається навколо, Бог хоче допомогти нам і зробить усе можливе для того, щоб покрити навіть наші найпростіші, найменші повсякденні нужди.

У Другому посланні до Коринтян 9:10 наголошується на тому, що Бог покриє всі наші нужди і дасть нам хліб на поживу. Винятково Богові це до снаги зробити. Не наша робота є джерелом наших благословень; тільки Господь — єдине й надійне наше джерело. Тож навіть якщо робота й усі наші інвестиції зникнуть, ми не повинні відчувати розпачу або безнадії, тому що для Бога не існує якихсь обмежень. Він сильний подбати про нас за допомогою інших засобів — так, як ми навіть собі не уявляли.

В Євангелії від Матвія 6:26 Біблія запевняє нас: якщо Бог піклується про птахів, то про нас Він теж подбає. А ви вірите в те, що Бог може подбати про вас?

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую за те, що саме Ти є вірним і надійним джерелом усіх моїх благословень, адже Ти забезпечуєш мене усім потрібним. Незалежно від того, що зі мною станеться, я покладаюся на Тебе й вірю, що Ти єдиний можеш задовольнити всі мої нужди.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon