Ваше життя не стане іншим, допоки не зміниться мислення

Ваше життя не стане іншим, допоки не зміниться мислення

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Наостанку, браття, що тільки правдиве, що тільки чесне, що тільки праведне, що тільки чисте, що тільки любе, що тільки гідне хвали, коли яка чеснота, коли яка похвала, думайте про це! – До Филип’ян 4:8

Багато років я була нещасною, бо щойно прокидалася вранці, мій розум одразу наповнювали негативні, сумні й гнітючі думки. Але тепер я можу щиро назвати себе щасливою людиною, оскільки Дух Святий допоміг мені навчитися застосовувати розум Христа, який Він мені дав.

Можливо, ви, до речі, як і я, впродовж багатьох років мали неправильне мислення. Та, попри це, маю для вас добру новину: з Божою допомогою ви спроможні змінити його вже сьогодні. Борючись із негативним мисленням, вам украй важливо усвідомити, що ваше життя не стане іншим, допоки не зміниться ваше мислення. Оновлене мислення, в якому панує Бог, життєво необхідне для будь-яких подальших перемін у вашому житті.

У Біблії є багато настанов стосовно того, про що саме нам слід думати. У Посланні до Филип’ян 4:8 сказано, що наші думки насамперед повинні нас підбадьорювати, а не пригнічувати. Тож сьогодні я хочу кинути вам виклик. Замість прокидатися вранці й відразу думати про щось негативне, виберіть якусь позитивну істину зі Святого Письма і зосереджуйтеся на ній щодня після пробудження. Нехай Боже Слово глибоко проростає у вашому серці й докорінно змінює ваше мислення. Зосередьте свої думки на чомусь хорошому, доброму і згодом ви побачите, які чудові зміни це принесе у ваше життя.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я готовий змінюватися й набувати Христового розуму. Допоможи мені думати лише про те, що тільки чесне й праведне, чисте й любе, що тільки гідне хвали — лише про те, що від Тебе.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon