Жадайте Бога, а не Його благословень

Жадайте Бога, а не Його благословень

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Будьте життям не грошолюбні, задовольняйтеся тим, що маєте. Сам бо сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе! – До Євреїв 13:5

Чи може хтось із вас справедливо твердити: «Я нікому не заздрю і не прагну мати чогось, що є в інших. Якщо Бог дав їм це, то я бажаю, щоб вони цим насолоджувалися»?

У Божому Слові читаємо: «Будьте життям не грошолюбні, задовольняйтеся тим, що маєте» (До Євреїв 13:5). Я вважаю, що іноді Бог перевіряє нас, аби дізнатися, будемо ми жити відповідно до цього вірша чи ні. Час від часу трапляється, що Він ставить перед нами когось, хто має саме те, про що ми шалено мріємо, просто щоб поспостерігати, як ми будемо реагувати. Доки ми не пройдемо Його перевірки і не зможемо сказати: «Я радий, що Бог вас поблагословив», — доти завсіди матимемо лиш те, що в нас є зараз, так і не піднявшись на новий рівень.

Попрохавши щось у Бога і ще не отримавши цього, будьте певні ― Він нічого від вас не утримує. Його бажання — просто переконатися в тому, що у вашому серці немає заздрості, і стосунки з Ним ви зробили своїм найвищим пріоритетом.

Бог прагне, щоб ми у всьому процвітали. Він хоче, щоб люди побачили Його ласку і те, як добре Він піклується про них. Та для цього ми повинні понад усе жадати Бога, а не Його благословень.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, будь ласка, покажи мені сфери життя, в яких ще проявляється моя заздрість і жадібність. Допоможи мені правильно розставити свої пріоритети. Понад усе я хочу прагнути Тебе, а не Твоїх благословень.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon