Навчіться бути задоволеними в будь-якій ситуації

Навчіться бути задоволеними в будь-якій ситуації

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Бо навчився я бути задоволеним (настільки, що мене вже ніщо не бентежить і не тривожить), із того, що маю. – До Филип’ян 4:11, АМР

Біблія чітко вчить нас бути задоволеними незалежно від своїх життєвих обставин. Апостол Павло пише: «(Я не кажу це) за нестатком (чи тому, що мені чогось бракує у житті), бо навчився я бути задоволеним (настільки, що мене вже ніщо не бентежить і не тривожить), із того, що маю» (АМР).

Задоволення — це рішення бути щасливим із тим, що вже є в наявності. На жаль, зазвичай ми вчимося бути задоволеними життям тільки після того, як довгий час були незадоволеними ним, і потім зрештою ви наважились і сказали: «Боже, я більше не хочу так жити». Але зовсім не обов’язково так жити. Від сьогоднішнього дня ви можете прийняти рішення щодня бути задоволеною людиною. Такий підхід цінніший за будь-які багатства і статки, що можете накопичити за все своє життя. Павло чітко пише про це у Першому Посланні до Тимофія 6:6: «Благочестя із задоволенням (таким задоволенням, що приносить відчуття внутрішнього достатку) — це велике надбання» (АМР).

Що насправді нас обов’язково зробить щасливими ― так це те, що ми кожного дня будемо задоволеними в Господі. Щодня ми повинні казати Богові: «Господи, я прагну тільки того, що Ти бажаєш мені дати», — бо це єдиний шлях до справжнього, непідробного миру і вічного щастя.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я прагну тільки того, що Ти бажаєш мені дати. Як і апостол Павло, я приймаю рішення бути задоволеним у будь-якій ситуації, незалежно від своїх життєвих обставин.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon