Навчіться правильно мислити, і ваше життя покращиться

Навчіться правильно мислити, і ваше життя покращиться

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Смерть та життя у владі язика, хто ж кохає його, його плід поїдає, (плід смерті або життя). – Приповісті 18:21, АМР

З наведеного вище уривку Святого Письма чітко розуміємо, що у словах, які промовляємо, міститься або життя, або смерть. Тому для нас надзвичайно важливо навчитися контролювати свої вуста, але робити це треба у певний спосіб.

Як на мене, деякі люди намагаються контролювати свої вуста, тоді як нічого не роблять зі своїми думками. Це схоже не виривання бур’яну: якщо тільки ви не викопаєте, не видалите його з коренем, то він знову проросте й розростеться. Вам ніколи не вдасться тримати під контролем свої вуста, якщо спершу не навчитеся контролювати свій розум.

У нас часто виникає спокуса думати про різний непотріб, та не варто на неї реагувати. Ми маємо вибір і можемо цілеспрямовано обирати правильне мислення! Тоді слова, що злітатимуть із наших вуст, також будуть відповідними. Ви будете спроможні обрати думки, що приносять життя, якщо слухатимете й читатимете Боже Слово, розмірковуватимете над ним і проголошуватимете його. Рано чи пізно те, що у вас усередині, знайде свій вихід назовні. Тож коли наповнювати свій розум добрими, позитивними, сповненими сили, життєдайними думками від Бога, то, відповідно, позитиві, сповнені сили й життя слова природним чином почнуть злітати з ваших вуст.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, я прагну змінити своє мислення, щоб бути в змозі промовляти життєдайні слова. Допоможи мені, будь ласка, оновити мій розум за допомогою Твого Слова, щоб мої слова відображали Твою природу.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon