Нам потрібен поводир

Нам потрібен поводир

Бо Цей Бог — то наш Бог на вічні віки, Він буде провадити нас аж до смерті! —Псалом 47:15

Мене вражає й підбадьорює думка про те, що Бог веде нас за Собою щодня протягом усього нашого життя. Як це дивовижно — знати, що Хтось скеровує наші кроки й пильнує, щоб ми безпечно дісталися від одного життєвого етапу до наступного!

Іноді, кудись направляючись, ми разом з Дейвом вирішуємо найняти людину в якості провідника. Адже тільки знавець місцевості може показати нам найцікавіші й найважливіші місця. Та якось одного разу ми вирішили зруйнувати свій стереотип і розвідати певне місто самостійно; тоді нам здалося, що саме так ми зможемо робити, що захочемо й коли захочемо, гуляти, де заманеться. Але дуже швидко ми збагнули, що таким чином можемо ледь не зіпсувати собі всю поїздку. Отже, майже щодня ми десь губилися, а потім, намагаючись знайти дорогу, гаяли купу часу. Ми вивчили свій урок і тепер знаємо, що найкращий спосіб не змарнувати свій час — це всюди йти за провідником замість безцільного блукання у спробах дістатися туди, куди хочемо потрапити.

Я вірю, цей приклад із наших поїздок можна застосувати до того, як більшість людей провадить своє життя. Вони намагаються рухатися у власному напрямку, самі бути для себе поводирями й робити все, що їм заманеться, при цьому ще й очікуючи комфорту. Але зазвичай вони губляться й тільки гають свій час. Отож Бог обіцяє в нашому сьогоднішньому вірші вести нас за Собою в житті. Він робить це через Святого Духа, Який підказує, куди йти і що робити, варто просто попрохати Його про це.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Щохвилини у вашому житті, аж до смерті, хоч би де ви були, Господь завжди перебуватиме з вами поруч!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon