Не згоріть через надмірну кількість справ

Не згоріть через надмірну кількість справ

Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене… і знайдете спокій душам своїм. Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий! – Матвій 11:28-30

У перші роки життя з Господом я була дуже великою ентузіасткою з неймовірним бажанням служити Йому, тому записувалася у всі церковні служіння, що хоча б якось віддалено здавалися мені цікавими. Одним із позитивних результатів цього стало моє швидке усвідомлення, до чого я покликана, а до чого ― ні. Та через свій украй напружений графік я не мала можливості регулярно проводити час із Богом. Разом з усім тим добрим, що я робила для Бога, я чомусь нехтувала спілкуванням із Ним. У результаті я часто почувалася роздратованою, бо займалася справами плоті.

«Вчинки плоті» – це такі, які ми здійснюємо без сприяння Божої сили. Вони надто важко нам даються, висмоктують із нас усю енергію і не приносять ніякої радості чи задоволення. Як відомо, зазвичай це добрі діла, та не завжди вони є «Божою справою».

Люди можуть буквально згоріти через релігійну діяльність, якщо намагатимуться служити Богові своїми власними силами. Та Ісус помер не заради наших активних релігійних вчинків… Його смерть була задля того, щоб ми могли стати єдиним цілим із Богом через Нього, щоб мали глибокі, особисті й тісні стосунки з Богом-Отцем, Богом-Сином і Богом Святим Духом. Тож, можливо, сьогодні вам треба викинути геть зі свого життя певні вчинки плоті, щоб бути по-справжньому близькими з Богом.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я усвідомлюю, що добрі вчинки не можуть служити замінником справжнього пізнання Тебе. Тож, прохаю, допоможи мені знайти спокій у Тобі, і, відклавши марні справи вбік, почати ще частіше проводити час із Тобою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon