Не розмірковуйте над незначними розчаруваннями

Не розмірковуйте над незначними розчаруваннями

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Про накази Твої буду розмірковувати я, і на стежки Твої буду дивитись, (стежки життя, на які попровадить мене Твій закон). – Псалом 118:15, АМР

Глибока образа на Бога зазвичай не виникає в серці людини після великих трагедій, на кшталт, неспроможність влаштуватися на роботу або отримати підвищення, про яке міряли довгий час. Глибоке почуття гіркоти й емоційного болю з’являється через серію незначних подій, які спричинили невдоволення, роздратування й досаду. Ось чому потрібно вміти правильно реагувати на незначні, повсякденні розчарування й дивитися на них у перспективі.

Постійне зосередження на чомусь називається медитацією, або роздумами. Незначні розчарування, які щоденно виникають у нашому житті, дратують самі по собі, та через їхнє накопичення у нашому серці для нас стає практично неможливим зосередитися на чомусь іншому, окрім них. Та, замість концентруватися на своїх проблемах і зневірятися, зосередьтеся на Богові й почніть розмірковувати над Його обітницями для вашого життя. Певні ситуації можуть збити вас із ніг, та не слід залишатися лежати на землі. Бог готовий і спроможний знов підняти вас на ноги.

Коли розчарування обтяжують вас, то можна дозволити їм прибити вас до землі або використати їх в якості сходинок на шляху до кращого життя. Прийміть рішення, розмірковуючи над Словом Божим, одразу розбиратися з будь-якою зневірою, щойно вона прийде до вас. Господь має для вас дещо краще, ніж те, що маєте зараз, і допоможе вам здолати розчарування.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, як сказано у Псалмі 118:15, я розмірковую над Твоїм Словом і не зважаю на незначні розчарування, що намагаються мене обтяжити. Твоє Слово має силу й приносить життя, тому я знаю, що, зосередивши свій погляд на Тобі, я зможу здолати будь-яке розчарування!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon