Перекладіть свої турботи на Бога

Перекладіть свої турботи на Бога

Поклади свої чини на Господа, (цілковито довірся Йому, і тоді Він зробить так, що твої думки будуть погоджуватися з Його волею, і) будуть поставлені міцно думки твої (і плани, і будуть вони успішними). —Приповісті 16:3, АМР

Бажаючи особистих, близьких стосунків із Богом, на ділі прагнучи життя, по-справжньому присвяченого Йому, нам доведеться взяти все, що маємо, і те, ким є, і сказати Йому: “Боже, я віддаю Тобі все: цю проблему, цю ситуацію, ці стосунки. Я цілком і повністю відпускаю це, прийнявши рішення про все забути. Для мене це надто важкий тягар. Я більше не хвилюватимуся й намагатимуся все зрозуміти, натомість дозволю Тобі про все подбати. Боже, я також віддаю Тобі себе — я безсила зарадити своїй ситуації. Я віддаю все у Твої руки. Я віддаю Тобі свої сильні й слабкі сторони, чесноти й хиби. Я хочу змінитися, але змінити мене доведеться Тобі”. Ніколи б не подумала, що в моєму житті відбудеться справжній прорив, коли зрозумію, що тільки Бог спроможний мене змінити, а моя частина цього процесу — просто вірити!

У Псалмі 36:5 написано: “На Господа здай дорогу свою, і на Нього надію клади, і Він зробить”. Що означає фраза “здай дорогу свою на Бога”? А означає вона, що ми повинні “зняти з себе всі тягарі й перекласти їх на Нього”. Отож перекладаючи свої проблеми й людські міркування на Бога, тобто повністю довіряючи їх Йому, ми переживаємо надзвичайну трансформацію — Господь змінює наше мислення й приводить його у відповідність зі Своєю волею. Інакше кажучи, Його думки стають нашими думками, а Його бажання — нашими бажаннями. Коли це відбувається, наші плани починають здійснюватися, бо повністю співпадають із Божими планами для нашого життя. Отже, віддайте Богові вже сьогодні себе й усі свої турботи — тоді ви зможете розслабитися й почути, як Він звертається до вас.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Перекладіть на Бога усі свої проблеми й турботи.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon