Сповнюйтеся Духа Святого й чиніть добро

Сповнюйтеся Духа Святого й чиніть добро

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Але краще наповнюйтесь та спонукайтесь (Святим) Духом… – До Ефесян 5:18, АМР

Усім нам добре відомо, що сатана спокушає нас до гріха, але певним чином можна сказати, що Бог також «спокушає» нас. Він спокушає, або спонукає, нас займатися добрими справами. І коли це відбувається, сатана часто атакує наш розум і намагається нас від цього відмовити. Коли ж трапляється, що ми опиняємося в його пастці, то він краде в нас можливість чинити добро й бути благословенними людьми. Тож іноді складається враження, що нам вдається краще боротися зі спокусою робити добро, ніж чинити опір спокусі творити зло. Але так не має бути.

У посланні Якова 4:7 читаємо: «Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові (і стійте проти нього до кінця), то й утече він від вас» (АМР). Ця порада включає в себе два взаємопов’язані кроки. Вам не вдасться протистояти дияволові, якщо не підкоритеся Богові. І, навпаки, підкоритися Богові буде понад ваших сил, якщо не протистоятимете сатані.

У Посланні до Ефесян 5:18 є для нас настанова — наповнюватися та спонукатися Духом Святим. Якщо ви сповнені Святого Духа, то коритеся Богові, спроможні опиратися дияволові й одержати над ним перемогу.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, наповни мене Своїм Святим Духом. Я віддаю себе Тобі й уже сьогодні прагну йти за спонуканнями Святого Духа, чинити добро й благословляти інших людей.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon