Сповідуйте провини перед людьми, яким довіряєте

Сповідуйте провини перед людьми, яким довіряєте

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Немає нічого захованого, що не виявиться, ні таємного, що воно не пізнається, і не вийде наяв. – Лука 8:17

Більшість людей почуваються незручно, коли їм доводиться розповідати про свої вади, хиби й недоліки. Чому нам не подобається виставляти подібні речі на показ? Можливо, тому що ми боїмося думки інших людей про нас. Ми побоюємося, що від нас відвернуться, неправильно зрозуміють або перестануть любити люди, які нам не байдужі. І фактично їхня думка про нас може докорінно змінитися, коли їхні очі відкриються на нас справжніх.

Та, попри це, зізнаватися у своїх провинах дуже важливо для емоційного зцілення. За Біблією, все приховане й таємне рано чи пізно пізнається й вийде на поверхню, тому відсьогодні не варто боятися ділитися своїми поразками, хибами й недоліками з людьми, яким довіряємо. Коли нарешті мені стало сміливості комусь розповісти про те, якої кривди я зазнала в минулому, все одно мені було неймовірно важко це зробити з емоційної точки зору. Але тепер, розповідаючи про своє жахливе минуле, я наче висвітлюю проблеми й труднощі іншої людини. Коли я сповідала свій біль, розповіла про слабкості, що існували в моєму житті, це принесло мені повне зцілення й чудеснее відновлення.

Отже, моліться й просіть Бога показати вам, кому можна довіряти, а потім почніть будувати відкриті й щирі стосунки з цими людьми. Коли ви будете ділитися одне з одним тим, що раніше приховували, це принесе неймовірне Боже зцілення як у ваше життя, так і в життя цих людей.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, покажи мені, будь ласка, кому з людей, яких Ти послав у моє життя, я можу розповісти про свої хиби, недоліки й біль. Я волію відкрити двері, які принесуть як у моє, так і в їхнє життя неймовірне зцілення.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon