Як достойно пройти життєві випробування

Як достойно пройти життєві випробування

…Зміцни праведного, (який не йде на компроміси, стоїть у вірі й живе в гармонії з Тобою); бо випробовуєш Ти серця, емоції та мислення, о праведний Боже! – Псалом 7:10, АМР

Життя сповнене викликів, що випробовують нашу рішучість і віру в Бога. Незалежно від того, стикаємося ми з неминучими втратами, що трапляються з кожним із нас, чи зі звичайними повсякденними труднощами, наш характер незмінно і регулярно випробовується на витривалість. Безперечно, не зважати на той факт, що Бог також постійно випробовує наше серце, емоції й розум, було б серйозною помилкою. Тож, яке значення виразу «щось випробувати»? Ця фраза означає «виявити, перевірити здатність предмету, який піддається постійному тиску, функціонувати так, як він повинен функціонувати». Чи працюватиме він, перебуваючи під тиском? Чи зможе діяти за призначенням на достатньому рівні, заявленому виробником? Чи відповідає він високим стандартам якості, встановленим для схожих виробів у цій галузі? Так само Бог діє і стосовно нас.

Чи проходите ви сьогодні якісь життєві перевірки, чи стикаєтеся з випробуваннями? Якщо так, то найголовніше при цьому ― продовжувати вірити Богові, навіть не отримуючи відповідей на питання «чому це мене спіткало?». По-справжньому довіряючи Богові, вас не бентежитиме факт, що деколи у вашому житті лишатимуться питання без відповіді. Та якщо ви, незважаючи на сумніви, не припинятимете руху вперед, то Він допоможе вам зростати духовно і зробить вас більш сильними і непохитними.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, коли Ти вирішиш мене перевірити, я хочу бути готовим до цього, твердо стояти під тиском і йти за Тобою, незважаючи ні на що. Показуй мені кожного дня, як ще більше довіряти Тобі, навіть тоді, коли у мене виникають питання, на які немає відповіді.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon