Bog može podići Lazara u tvom životu

Sjetite se događaja kada je Isus posjetio Mariju i Martu nakon što je njihov brat Lazar bio mrtav već danima.

Bog može podići Lazara u tvom životu

Reče joj Isus: »Nisam li ti rekao da ćeš, budeš li uzvjerovala, vidjeti slavu Božju?« – Ivan 11:40

Sjetite se događaja kada je Isus posjetio Mariju i Martu nakon što je njihov brat Lazar bio mrtav već danima. Kada je konačno stigao, Marta mu reče: „Gospodine, da si bio ovdje, brat moj ne bi umro.“

Marta je očito bila u stanju očaja. Tada, reče joj Isus: „Uskrsnut će brat tvoj!“ Reče mu Marta: „Znam da će uskrsnuti, o uskrsnuću u posljednji dan.“ (stihovi 23-24)

Ne mislim da je doista razumjela što je Isus govorio. Gledala je prema budućoj mogućnosti, a ne prema sadašnjoj stvarnosti. Zapravo nije očekivala da će se stvari promijeniti.

Mnogi od nas su poput Marte, zaglavljeni u našim nevoljama, ne shvaćajući da Bog u trenutku može okrenuti stvari. Ali Isus je podigao Lazara iz mrtvih i On može podići “Lazara“ u tvom životu bez obzira radi li se o obnovi nekog odnosa ili proboju u području zdravlja ili financija, ili ukloniti prepreku koja ti ne dozvoljava kretati se naprijed u Božju savršenu volju za tvoj život. Bez obzira o čemu se radi, s Bogom je sve moguće! (vidi Marko 10:27)

Nemoj gubiti nadu. Možda ti je sad teško, ali i u najvećem očaju, Bog može donijeti novi početak. Vjeruj u Njega i gledaj kako pokazuje svoju slavu u tvom životu.

Molitva:

Gospodine, znam da svaku situaciju u mom životu možeš izvesti na Tvoju slavu. Ti ćeš podići “Lazara“ u mom životu umjesto da se saplićem u svoje probleme.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon