Donositi teške odluke

Donositi teške odluke

„Ta nemamo takva Velesvećenika koji ne može suosjećati s našim slabostima, nego nas iskušava u svemu, a opet bez grijeha.“ – Hebrejima 4:15

Važno je donositi ispravne odluke, posebno usred boli, obeshrabrenja, frustracije i konfuzije – kada je pravi izbor težak izbor. Mi više volimo ići linijom manjeg otpora kad stvari postanu stresne. Ali, to su upravo trenutci kad pravi izbor može napraviti najveću razliku. Moraš donositi ispravne odluke i kad se tako ne osjećaš ako želiš žeti prave rezultate u životu.

Ono što mi je nevjerojatno jest da Isus zna što mi osjećamo. Kad je postao ljudsko biće, borio se sa svim frustracijama s kojima se mi borimo. Osjećao se kao da će odustati i krenuti lakšim putem, ali je nadvladao taj osjećaj i napravio težak izbor.

Kad postanemo umorni i posustajemo u našoj odlučnosti, možemo pouzdano znati da služimo Bogu koji zna kroz što prolazimo. On nam želi pomoći i dati nam milost tako da mi ne moramo sami donositi teške odluke.
Kad se osjećaš pod stresom i na granici odustajanja, sjeti se da je Bog s tobom i dobro razumije kroz što prolaziš. Pronađi snagu tako što ćeš napraviti teške izbore u Njemu.


Molitva

Bože, tako sam sretan i zahvalan što Ti razumiješ sve kroz što ja prolazim i s čim se borim. Kada dođem u iskušenje krenuti linijom manjeg otpora, naći ću svoju snagu u Tebi i donijeti ispravnu odluku.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon