Predaj Bogu sve

Predaj Bogu sve

„Časti Gospodina svojim imanjem i prvinama svega prihoda svojega. I tvoje će žitnice biti pune obilja, a kace tvoje prelijevat će se vinom.“ – Izreke 3:9-10

Mnogi ljudi žele primiti od Boga, ali nisu voljni predati Mu se. Dobro je često preispitivati naše živote i stanje naših srca. To će nam pomoći ostati usredotočeni na Boga, voljni dati i učiniti sve ono što On stavlja u naša srca.

Bit će trenutaka kada ćemo morati napraviti svježu predanost da budemo oni koji daju – investiramo sebe, naše vrijeme i novac u Božje djelo.

Nemoj dopustiti da te neprijatelj odvrati od davanja kroz osjećaj straha. Isus nas poziva da ne budemo zabrinuti za bilo što jer Bog zna naše potrebe i obećao je da će se brinuti za nas (vidi Matej 6: 25-34).

U Izrekama 3: 9-10 piše: „Časti Gospodina svojim imanjem i prvinama svega prihoda svojega. I tvoje će žitnice biti pune obilja, a kace tvoje prelijevat će se vinom.“

Kada daješ Bogu sve, On će biti vjeran i brinuti se o tebi.

Predaj se Bogu u cijelosti. Predaj Mu sve što jesi, sve što se nadaš da ćeš biti, sve tvoje snove, vizije, nade i želje i On će pokazati svoju silu u tvom životu.

Molitva:

Bože, danas Ti dajem sve: moje ruke, usta, um, moje tijelo, moj novac i moje vrijeme. Sve što imam je Tvoje. Želim činiti Tvoju volju.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon