Raspiri se!

Raspiri se!

„Stoga bih te htio podsjetiti da pokreneš [ponovo oživiš žar, raspiriš plamen i da gori] – [milostivi] Božji dar [unutrašnji dar] koji je u tebi…“ – 2. Timoteju 1:6

Božja ljubav je bezuvjetna i vječna. Sjećam se kako sam bila zadivljena i uzbuđena kad mi je Bog otkrio svoju ljubav prema meni. Osjećala sam se kao da ću se rasprsnuti! Nakon nekog vremena sam se navikla na činjenicu da me Bog voli i nisam više osjećala isti žar.

Je li ti se dogodilo takvo što? Doživljavaš li to sada? Ako je tvoj odgovor da, vjerujem da postoji nešto što možeš učiniti u vezi s tim. Pavao je rekao Timoteju da se raspiri, ponovo oživi žar koji je nekad imao. Pavlova poruka Timoteju je poruka i za tebe danas: Raspiri se! Prestani živjeti umoran od onog ‘stalno u krug’.

Moramo zapamtiti ovo: Donosimo odluku pristupiti životu sa žarom prije nego to postane osjećaj. Stoga, donesi odluku danas da ćeš se svako jutro probuditi uzbuđen zbog svog odnosa koji imaš sa Stvoriteljem. Raspiri se i živi zadivljeno s Njim.

Molitva:

Bože, želim uvijek biti zadivljen s Tobom! Ne želim živjeti bez žara. Poznavati Tebe je nevjerojatno i ja odlučujem živjeti život pun žara u odnosu s Tobom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon