Видео пораки

Уживајќи го секојдневниот живот

ПРЕБОЛЕТЕ ГО ВАШЕТО СЛАТКО МАЛО ЈАС – ДЕЛ 1

Слушај како најпродаваната авторка и Библиска учителка, Џојс Маер, споделува охрабрување за да ти помогне да уживаш во твојот секојдневен живот.

Go to videos

Аудио пораки

е-книги

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon