Уживајќи го секојдневниот живот

ОДВОЈ ВРЕМЕ ЗА ДА УЖИВАШ ВО ЖИВОТОТ

Слушај како најпродаваната авторка и Библиска учителка, Џојс Маер, споделува охрабрување за да ти помогне да уживаш во твојот секојдневен живот.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon