Бојното поле на умот

Голем дел од тешкотиите на луѓето произлегуваат од начините на размислување, кои всушност ги создаваат
проблемите со кои тие се соочуваат во својот живот. Сатаната му нуди погрешно размислување секому, но ние не мора да ја прифатиме неговата понуда. Дознај кои начини на размислување се прифатливи, а кои начини се неприфатливи за Светиот Дух. Умот е бојно поле. Неопходно е да ги сообразиме нашите со Божјите мисли. Ова е процес за кој е потребно време и проучување.

Превземи
Бојното поле на умот
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon