Отворен разговор за обесхрабреноста

За време на Неговото земно служење, Исусовиот повик – дури може да се рече, „Неговата работа“- беше да оди во помазанието на Светиот Дух врз Него и да ги ослободи сите кои беа измачувани од ѓаволот. Таа сила ни е на располагање на нас денес. Божјата волја за Неговите деца не е да бидат измачувани или угнетени и затоа Исусовата сила е на располагање за да нè ослободи од тие измачувања денес.

Превземи
Straight Talk - Discouragement MACEDONIAN
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon