ПОДИГНИ ЈА НАДЕЖТА!

Многу луѓе се спречени да си го уживаат животот заради тие ниски очекувања. Тие секој ден одат со негативни, критички ставови, наоѓајќи мана на сè, ретко надевајќи се на најдоброто бидејќи се презафатени барајќи го најлошото. Кога работите одат бавно, тие си мислат: “Имав чувство дека денес ќе биде лош ден,” а кога работите ќе тргнат на добро, мислат: “ова веројатно нема долго да потрае”. Без разлика дали деновите се добри или лоши, било да се на врвот од планината или на дното, тие не уживаат во животот…затоа што никогаш не очекувале дека можат.

Превземи
Get Your Hopes Up MACEDONIAN
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon