Mindennapi Válaszok

Van reményed és jövőd

írta Joyce Meyer

Van reményed és jövőd

Jeremiás 29:11 Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.  Nem megnyugtató azt tudni, hogy van egy terv az életedre? Mindegy, hogy mi történt eddig, bármilyen rossz fordulat, elhibázott lépés, Isten vezetett ide ma. Sőt, Ő magához vezetett téged. Az az igazság, hogy a reményed és a jövőd is Őbenne van.

Ez egyszerűen azt jelenti, hogy élheted az életed Jézussal és Jézusért. Őmiatta, az ígérete miatt, hogy soha nem hagy el, és nem hagy cserben, már valami olyanod van, ami miatt izgatott lehetsz.

Ez egy Utazás: Egy élethosszig tartó folyamat

Azt kérdezheted magadtól, Mit tegyek most, hogy elfogadtam Krisztust? Ez egy kíváló kérdés, amivel megtetted az első lépést. Lehet, hogy a mai napon még nem érzed, hogy bármi más lenne, de tudnod kell, hogy Krisztus megkezdte a munkát benned.

Kolossé 2:6-7, “Mivel tehát már elfogadtátok Krisztus Jézust, az Urat, éljetek is őbenne. Gyökerezzetek meg és épüljetek fel őbenne, erősödjetek meg a hit által, amint tanultátok, és hálaadásotok legyen egyre bőségesebb.” Ezek a gyökerek az imákon keresztül jönnek létre, Isten Igéjének, a Bibliának az olvasásán keresztül, és azon keresztül, hogy hagyjuk, hogy a Szent Szellem vezessen és irányítson.

Új életet kezdeni Krisztussal

Isten Igéjének az ígérete, és Jézus szavai a tanítványaihoz ezek voltak: “A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” -János 10:10. Arra lettél elhívva, hogy egy teljes és izgalmas életet élj Krisztussal, és mi abban szeretnénk segíteni, hogy ezt az utat magabiztosan kezd.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon