Hogyan ismerhetjük meg Jézust?

Hogyan ismerhetjük meg Jézust?

Amikor megismered Jézust, akkor rálépsz arra a fantasztikus útra, ami az Isten terve az életedre. A Róma 3:23 azt mondja: “mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének.” Ismerni Jézust nem jelent mást, mint elismerni, hogy szükséged van rá, arra amit Ő tett érted, és elfogadni ezt a csodálatos ajándékot.

Felismerni, hogy nem tudod élni az életet a saját erődből, és hogy bűnös vagy, és szükséged van egy megváltóra. Az a jó hír abban, hogy ismerheted Jézust, hogy Ő megváltott, hogy egy hatalmas változást érzel, amikor ez megtörténik. Neki adod a bűnös dolgaidat, és cserébe Ő odaad mindent, amit neked szánt. Akár tudod, akár nem, de az Ő terve az életedre az fantasztikus, és ez az első lépés a vele való közös életbe.

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. —JÁNOS 3:16

IMA

A Róma 10:9 azt mondja: Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.

 

Jézus egy személyes kapcsolatra hív magával, és ha te kész vagy követni Őt minden tetteddel, imádkozd a következőt:

 

“Jézus, tudom, hogy bűnös vagyok és szükségem van egy megváltóra. Hiszem amikor a kereszten meghaltál, akkor meghaltál értem és a bűneimért. Hiszem, hogy megmentettél. Átadom az életem. Tudom, hogy innentől van üdvösségem, és megbocsátottál nekem. Segíts megértenem, hogy mit jelent minden nap neked élni. Ámen.”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon