Egyenes beszéd a depresszióról

Sokan küzdenek depresszióval. Számos oka lehet annak, ha valaki depressziós, és különféle kezelési módszereket kínálnak a legyőzésére. Ezek közül némelyik beválik, sok azonban nem. Van, amelyik időlegesen segít ugyan, de tartósan nem tudja eltávolítani a depresszió kínzó tüskéjét. A jó hír az, hogy Jézus meg tudja gyógyítani a depressziót, és ugyanúgy meg tud szabadítani tőle, ahogy más betegségtől vagy problémától is.

Ha hiszel Jézus Krisztusban, az Úr öröme benned van. Sok hívő tudja ezt, de a leghalványabb fogalma sincs arról, hogyan tudna ebből az örömből meríteni, vagy hogyan tudná ezt felszabadítani. Meg kell tapasztalnunk, mi van a birtokunkban a Jézus Krisztusba vetett hitnek köszönhetően. Isten akarata számunkra, hogy megtapasztaljuk az örömöt!

E könyv üzenete nagyon egyszerű, ám rendkívül erőteljes. Nem számít, min mentél keresztül az életben, vagy most min mész keresztül, ha hiszel Jézus Krisztusban, az Ő öröme benned van, és megtanulhatod, hogyan szabadítsd fel ahhoz, hogy győzedelmeskedj a depresszió felett!

Remény a nehéz időkben

Remény a nehéz időkben

A remény az a magabiztos várakozás, hogy valami jó fog történni. Szorosan kapcsolódik a hitünkhöz és ahhoz, amit hiszünk. Amikor merünk remélni, az örömmel és békével árasztja el az életünket.
Egyenes Beszéd a Magányról

Egyenes Beszéd a Magányról

Isten azt akarja, hogy tudd: nem vagy egyedül.
Egyenes Beszéd az Aggódásról

Egyenes Beszéd az Aggódásról

Istenre kell támaszkodnunk, és teljesen meg kell bíznunk Benne.
Miért, Istenem, Miért?! Mikor, Istenem, Mikor?!

Miért, Istenem, Miért?! Mikor, Istenem, Mikor?!

Hogyan szabaduljunk meg a zűrzavartól? Tanulj meg bízni Isten időzítésében!
Gyógyír a Szívnek

Gyógyír a Szívnek

Isten Igéje meggyógyít és megment minket.
Egy Új Élet Felfedezése

Egy Új Élet Felfedezése

Ha szükséged van arra, hogy érezd, szeretnek, ha szükséged van egy barátra, arra, hogy a bûneidre bocsánatot nyerj, és ha szükséged van egy jövõképre, akkor számodra a válasz: Jézus Krisztus.
Fel a Fejjel!

Fel a Fejjel!

Sok ember azt gondolja, hogy helytelen és önző dolog jobbat remélni a pillanatnyi helyzetüknél...
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon